Hírek

Nem félünk a felelősségtől, és elköteleztük magunkat a Quality Pledge mellett

Nem félünk a felelősségtől, és elköteleztük magunkat a Quality Pledge mellett

A minőség szót olyan gyakran halljuk, hogy néha elveszíti a jelentését, és közhelyessé válik. Számunkra az ENP-nél azonban határozottan nem közhely. Éppen ellenkezőleg, munkánk jelentősen megkülönböztet minket más olyan cégektől, amelyek inkább olcsó adatokat, mint minőséget árulnak.

Az ENP nemcsak a Cseh Köztársaságban, hanem világszerte is nagyon jól teljesít a minőség terén, és erre nagyon büszkék vagyunk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink az általunk gyűjtött adatok alapján fontos stratégiai döntéseket hoznak, amelyek néha több millió koronára vagy euróra rúgnak. Ezek a döntések nem csak marketing döntések, hanem termelési, üzleti vagy társadalmi döntések is. A rossz minőségű adatok soha nem teremtenek minőségi alapot, ezért is üdvözöltük lelkesen több külföldi partnerünk kezdeményezését a Quality Pledge-t.

Ennek az elkötelezettségnek a vállalása nem új és nem bonyolult számunkra. Továbbra is ugyanúgy végezzük a munkánkat, ahogy eddig is tettük, a különbség csupán annyi, hogy úgy érezzük, hogy ezt a témát jobban kell kommunikálnunk az iparágunkban, különösen globális szinten.

Osztjuk azt a véleményt, hogy nem elég jól végezni a felméréseket, fontos az eljárások átláthatósága és a felmérések minőségének mérése szabványosítása, és örülünk, hogy olyan vállalat lehetünk, amely aktívan részt vesz ezeknek a dolgoknak a fejlesztésében. Szóval szorítson nekünk. További információért tekintse meg a Quality Pledge webináriumot.

‹ Vissza

Közzétéve 2024. máj. 19. 12:08:36