Hírek

Jósold meg, hány érmet hozunk haza a párizsi nyári olimpiáról!

Jósold meg, hány érmet hozunk haza a párizsi nyári olimpiáról!

Hamarosan megtudjuk, ki lesz az EURO 2024 győztese és a labdarúgó kvízversenyünk győztese is. Addig is részt vehetsz a következő versenyünkön. Ezúttal az olimpiai versenyen. Add meg tipped és versenyezzen 15 0000 Ft-ért!

A nyári olimpiai játékok már csak egy karnyújtásnyira vannak, és neked is megvan az esélyed, hogy ismét nyerj az olimpiai tippversenyünkön. Az olimpia 2024. július 26-tól 2024. augusztus 11-ig tart. Küldje el nekünk 2024. július 4. és 2024. augusztus 9. között helyes tippjét arra vonatkozóan, hogy hány érmet visz haza a magyar csapat az olimpiáról, függetlenül attól, hogy arany, ezüst vagy bronzérmet, és részt vesz a 10 x 15 000 Ft. értékű sorsoláson.

Az eredményeket legkésőbb 2024.8.31. közöljük.

Miből áll a versenyünk?
Válaszoljon az e-mailben küldött meghívóra, és találja ki, hány érmet nyer a magyar csapat a 2024-es párizsi nyári olimpián, függetlenül attól, hogy arany-, ezüst- vagy bronzéremről van szó.

Hogyan lehet részt venni?
A tippversenyen részt vehet a Magyar Országos Panel bármely tagja, aki 2024.8.5-ig regisztrált és sikeresen átesett az ellenőrzésen, csatlakozhat a tippversenyhez, és megtippelheti, hogy hány érmet nyer a magyar válogatott a 2024-es párizsi nyári olimpián, függetlenül attól, hogy arany-, ezüst- vagy bronzéremről van szó.

Verseny szabályzat:
1. SZERVEZŐ: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Prague 1, ID: 24309427, info@narodnipanel.cz
2. VERSENY CÍME: "Olimpiai tippverseny 2024 minden MOP-tag számára, legkésőbb 2024.8.5-ig regisztrálva."
3. IDŐTARTAM: 2024.7.4-től 2024.8.9-ig
4. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK: A Magyar Országos Panel bármely tagja, aki regisztrál és legkésőbb 2024.8.5-ig sikeresen átesik az ellenőrzésen, részt vesz a tippelési versenyben, és helyesen azonosítja azt, hogy hány érmet nyer a magyar válogatott a 2024-es párizsi nyári olimpián, függetlenül attól, hogy arany-, ezüst- vagy bronzéremről van szó.
5. NYEREMÉNY: 10 x 15 000 HUF (12 300 pont)
6. A NYERTESEK KIVÁLASZTÁSÁNAK A MÓDJA: A nyertes az a Magyar Országos Panel tagja, aki 2024.8.5-ig regisztrál és sikeresen átesik az ellenőrzésen, részt vesz a tippversenyen, és helyesen azonosítja azt a csapatot, hány érmet nyer a magyar válogatott a 2024-es párizsi nyári olimpián, függetlenül attól, hogy arany-, ezüst- vagy bronzéremről van szó.
Minden olyan válaszadó, aki megfelel ezeknek a feltételeknek, részt vesz egy véletlenszerű sorsoláson, ahol összesen 10 nyertes kerül kiválasztásra.
A nyertes beleegyezik, hogy nevét a kezdőbetűk, életkor és város/község formátumban (pl. Kovács J. úr, 36 éves, Budapest) a verseny eredményének a Szervező honlapján a Hírek rovatban és a MOP közösségi hálózatain történő kihirdetésével közzéteszi.
7. TÁJÉKOZTATÁS A NYERTESRŐL: A nyertes résztvevők adatait arra az e-mail címre küldjük, amellyel a nyertes a Magyar Országos Panelbe regisztrált. Ezzel egyidejűleg az eredményeket a MOP honlapján a Hírek rovatban és a MOP közösségi hálózatain is közzéteszik.
8. A NYEREMÉNY ÁTADÁSA: A Szervező vállalja, hogy a nyereményről a nyertest a verseny végét követő 10 munkanapon belül értesíti, és a nyereményt a verseny végét követő 1 hónapon belül elküldi a nyertesnek. (természetbeni nyeremény esetén a nyereményt a nyertes címére küldik, amelyet telefonon igazol, készpénzbeni nyeremény esetén az összeget a nyertes MOP pont számláján írják jóvá).
9. A SZABÁLYOK ÉS AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK ELFOGADÁSA: A jegy leadásával a résztvevő önkéntesen kifejezi kifejezett hozzájárulását a szabályokhoz, és egyúttal kifejezett hozzájárulását adja a Szervezőnek a 101/2001. sz. törvény és a 480/2004. sz. törvény értelmében. Ezek az adatok a résztvevő vezeték- és utónevét, címét (utca, irányítószám, város/község és irányítószám), telefonszámát és e-mail címét jelentik, kizárólag a nyeremény kiosztása céljából; személyes adatainak esetleges közzétételéhez a következő körben: név, vezetéknév első betűje, életkor és város/község a Szervező honlapján található nyereménylistán - a résztvevő írásban visszavonhatja hozzájárulását a info@narodnipanel.cz címre küldött kérelemmel. Amennyiben a nyertes megtagadja a versenyszabályzatban meghatározott adatok megadását, a versenyből kizárásra kerül, és a nyereményt a soron következő kapja.
10. A VERSENY EGYÉB FONTOS FELTÉTELEI: A résztvevők azzal a feltétellel vesznek részt a versenyben, hogy nem jogosultak semmilyen más ellenszolgáltatásra, kivéve a MOP pont számláján jóváírt érméket. A Szervezőt semmilyen kötelezettség nem terheli a résztvevőkkel szemben, és a résztvevők nem jogosultak a Szervezőtől a jelen szabályzatban meghatározottakon kívül semmilyen más ellenszolgáltatásra. A nyeremények jogilag nem érvényesíthetők. A versenyben jogi személyek és a Szervező alkalmazottai, valamint azok családtagjai nem vehetnek részt. A szabályzat teljes szövege a verseny időtartama alatt folyamatosan elérhető lesz a Szervező https://www.orszagospanel.hu/news weboldalán. A Szervező jogosult a Pályázat feltételeit felülvizsgálni, és vita esetén a Pályázattal kapcsolatos bármely kérdést megvizsgálni és véglegesen eldönteni.

‹ Vissza

Közzétéve 2024. júl. 10. 11:19:59