Hírek

Tippeld meg, ki viszi haza az aranyérmet a 2024-es labdarúgó EURO-ról, és pályázz sportfelszerelésre vagy 15 000 forintra!

Tippeld meg, ki viszi haza az aranyérmet a 2024-es labdarúgó EURO-ról, és pályázz sportfelszerelésre vagy 15 000 forintra!

Míg a 2024-es jégkorong-világbajnokságon hamarosan kiderülnek az érmesek, az idei év legfontosabb labdarúgó-tornája még mindig nagy kérdőjel. Adja meg tippjét, és vegyen részt a nyereményjátékban, ahol érdekes nyereményeket nyerhet!

Elkészítettünk egy EURO 2024-es labdarúgó sportfogadási versenyt. A 2024-es Labdarúgó Európa-bajnokság - UEFA EURO 2024 2024 június 14. és július 14. között kerül megrendezésre Németországban. Tippelje meg helyesen, hogy melyik csapat nyeri az aranyérmet, és részt vesz egy érdekes nyereményekkel kecsegtető sorsoláson.

Az eredményeket legkésőbb 2024.7.31-ig közöljük.

Miből áll a versenyünk?
Válaszoljon az e-mailben küldött meghívóra, és találja ki, ki nyeri az aranyérmet az idei UEFA EURO 2024-en Németországban.

Hogyan lehet részt venni?
A tippversenyen részt vehet a Magyar Országos Panel bármely tagja, aki 2024. június 25-ig regisztrált és sikeresen átesett az ellenőrzésen, csatlakozhat a tippversenyhez, és megtippelheti azt a csapatot, amelyik aranyérmet nyer a 2024-es németországi UEFA EURO 2024-en.

Verseny szabályzat:

1. SZERVEZŐ: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Prague 1, ID: 24309427, info@narodnipanel.cz
2. VERSENY CÍME: „UEFA EURO 2024 futballfogadási verseny a legkésőbb 2024. június 25-ig regisztrált HNP-tagok számára”.
3. IDŐTARTAM: 2024.5.22-től 2024.7.3-ig
4. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK: A Magyar Országos Panel bármely tagja, aki regisztrál és legkésőbb 2024. június 25-ig sikeresen átesik az ellenőrzésen, részt vesz a tippelési versenyben, és helyesen azonosítja azt a csapatot, amelyik aranyérmet nyer az UEFA EURO 2024-en Németországban, EURO2024HNP sorszámmal válhat a verseny résztvevőjévé.
5. NYEREMÉNY
1 x Adidas EURO 24 Competition labda
1 x Adidas Tiro League kék hátizsák
1 x Táska futballcipőhöz Adidas Tiro League fekete
10 x 15 000 HUF (12 300 pont)
6. A NYERTESEK KIVÁLASZTÁSÁNAK A MÓDJA: A nyertes az a Magyar Országos Panel tagja, aki 2024. június 25-ig regisztrál és sikeresen átesik az ellenőrzésen, részt vesz a tippversenyen, és helyesen azonosítja azt a csapatot, amelyik aranyérmet nyer a 2024-es németországi UEFA EURO 2024-en. Minden olyan válaszadó, aki megfelel ezeknek a feltételeknek, részt vesz egy véletlenszerű sorsoláson, ahol összesen 13 nyertes kerül kiválasztásra.
A nyertes beleegyezik, hogy nevét a kezdőbetűk, életkor és város/község formátumban (pl. Kovács J. úr, 36 éves, Budapest) a verseny eredményének a Szervező honlapján a Hírek rovatban és a MOP közösségi hálózatain történő kihirdetésével közzéteszi.
7. TÁJÉKOZTATÁS A NYERTESRŐL: A nyertes résztvevők adatait arra az e-mail címre küldjük, amellyel a nyertes a Magyar Országos Panelbe regisztrált. Ezzel egyidejűleg az eredményeket a MOP honlapján a Hírek rovatban és a MOP közösségi hálózatain is közzéteszik.
8. A NYEREMÉNY ÁTADÁSA: A Szervező vállalja, hogy a nyereményről a nyertest a verseny végét követő 10 munkanapon belül értesíti, és a nyereményt a verseny végét követő 1 hónapon belül elküldi a nyertesnek. (természetbeni nyeremény esetén a nyereményt a nyertes címére küldik, amelyet telefonon igazol, készpénzbeni nyeremény esetén az összeget a nyertes MOP pont számláján írják jóvá).
9. A SZABÁLYOK ÉS AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK ELFOGADÁSA: A jegy leadásával a résztvevő önkéntesen kifejezi kifejezett hozzájárulását a szabályokhoz, és egyúttal kifejezett hozzájárulását adja a Szervezőnek a 101/2001. sz. törvény és a 480/2004. sz. törvény értelmében. Ezek az adatok a résztvevő vezeték- és utónevét, címét (utca, irányítószám, város/község és irányítószám), telefonszámát és e-mail címét jelentik, kizárólag a nyeremény kiosztása céljából; személyes adatainak esetleges közzétételéhez a következő körben: név, vezetéknév első betűje, életkor és város/község a Szervező honlapján található nyereménylistán - a résztvevő írásban visszavonhatja hozzájárulását a info@narodnipanel.cz címre küldött kérelemmel. Amennyiben a nyertes megtagadja a versenyszabályzatban meghatározott adatok megadását, a versenyből kizárásra kerül, és a nyereményt a soron következő kapja.
10. A VERSENY EGYÉB FONTOS FELTÉTELEI: A résztvevők azzal a feltétellel vesznek részt a versenyben, hogy nem jogosultak semmilyen más ellenszolgáltatásra, kivéve a fent említett természetbeni nyereményt vagy a MOP pont számláján jóváírt érméket. A Szervezőt semmilyen kötelezettség nem terheli a résztvevőkkel szemben, és a résztvevők nem jogosultak a Szervezőtől a jelen szabályzatban meghatározottakon kívül semmilyen más ellenszolgáltatásra. A nyeremények jogilag nem érvényesíthetők. A versenyben jogi személyek és a Szervező alkalmazottai, valamint azok családtagjai nem vehetnek részt. A szabályzat teljes szövege a verseny időtartama alatt folyamatosan elérhető lesz a Szervező https://www.orszagospanel.hu/news weboldalán. A Szervező jogosult a Pályázat feltételeit felülvizsgálni, és vita esetén a Pályázattal kapcsolatos bármely kérdést megvizsgálni és véglegesen eldönteni.

‹ Vissza

Közzétéve 2024. máj. 22. 14:32:23