Nyerj kérdőívek kitöltésével!

Nyerj kérdőívek kitöltésével!

Nyereményjáték szabályzat 2021.10.01-2021.12.31

A nyereményjátékot a Magyar Országos Panel (MOP) a SEDO Research Kft. (3170 Szécsény, Sobieski János út 8.) által szervezi, amely a jelen szabályzat rendelkezései szerint jár el.

A nyereményjáték időtartama: 2021.10.01-2021.12.31

1. A játékban való részvétel feltételei

A nyereményjátékban azok a Magyarországon állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt, akik regisztrált tagjai a Magyar Országos Panelnek és az adott hónapban a számára emailen legalább egy kérdőívet kitölt. Minden kitöltött kérdőív egy “szelvény”-t jelent a felhasználónak, így több kérdőív kitöltésével nagyobb az esélye a nyerésre.

2. A nyeremények

Havonta, a részvételi feltételeknek megfelelt paneltagok közül 15 nyertest sorsolunk ki, nyereményük egyszeri 2000 pont.

Sorsolási időpontok:

                2021 októberi kitöltések: 2021.11.11

                2021 novemberi kitöltések: 2021.12.10

                2021. decemberi kitöltések: 2022.01.10

3. A nyertesek kiválasztása

A nyertesek kiválasztása számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével történik, az alábbi eszköz segítségével: https://commentpicker.com/random-name-picker.php

A nyertesek kiválasztásának helyszíne: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167.-169.

A nyertesek kiválasztását a SEDO Research Kft. 2 munkatársából álló bizottság végzi és felügyeli a jelen szabályzatban foglaltak szerint.

A sorsolási bizottság tagjai:

Doman Péter, A SEDO Research Kft. ügyvezetője, a nyertesek kiválasztásáért felelős bizottság elnöke

Szacskó Luca, a SEDO Research Kft. munkatársa

A nyertesek kiválasztását Doman Péter, a bizottság elnöke ellenőrzi.

A kiválasztott nyerteseket e-mailben értesítjük a regisztrációkor megadott email címükön és a Magyar Országos Panel Facebook oldalán is közzétesszük a nyertesek neveit.

4. A nyeremény átvétele

A SEDO Research Kft. a nyerteseket a kiválasztást követő 3 munkanapon belül elektronikus levél útján értesíti.

A pontok a felhasználó profiljában a sorsolást követő 30 munkanapon belül kerül jóváírásra. A pontok ezután beválthatóak.

5. Adófizetési kötelezettség és költségek

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adófizetési kötelezettség a pontok beváltása után a paneltagot (nyertest) terheli.

6. Adatkezelési nyilatkozatok

A SEDO Research Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően jár el. A megadott adatokat (név, e-mail cím, telefonszám, postacím és egyéb szükséges adatok) bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja át, kizárólag a nyertesek értesítésére, a velük történő kapcsolatfelvételre és a nyeremények kézbesítésre használja fel.

Budapest, 2021.10.01.