Köszöntjük oldalunkon!

Köszöntjük oldalunkon!

Bevezető információk

Cégünk 2011 óta foglalkozik sikeres piackutatással Csehország, Lengyelország és Szlovákia területén, 2018 szeptemberétől pedig Magyarország is csatlakozott a csapathoz. 


Piackutatásaink során elmondhatja véleményét, mely alapján Partnereink felelős döntést hozhatnak egy-egy termék vagy szolgáltatás bevezetéséről, fejlesztéséről. Számunkra fontos a véleménye, ezért minden kitöltött kérdőívet pontokkal jutalmazunk, melyet később pénzre válthat. A későbbiekben lehetősége lesz a pontokat jótékonysági szervezeteknek felajánlani, így a pénzzel jó ügyeket is támogathat. Ennek a szervezése már folyamatban van, hamarosan ez is elérhetővé válik. 

Mit kínálunk?

Egyszerű, otthonról végezhető munkát, amivel kiegészítheti jövedelmét.

Mit kell ezért tennem?

Regisztráljon a jobb felső sarokban az email címe megadásával, majd erősítse meg regisztrációját a kapott emailben leírtak szerint. 

Mikor indulnak a kérdőívek? Mikortól lehet pénzt keresni?

Mivel Magyarország egy új terület ebben a cégcsoportban, ezért ahhoz, hogy Partnereink kérdőíveket készíthessenek, szükségünk van egy minimális létszámra, hogy hiteles legyen a kutatás. Amint ezt elérjük, jönnek a kérdőívek is. 

...és addig nem gyűjthetek pontokat?

De igen! Hívja meg ismerőseit, barátait a profilján keresztül és minden regisztrált tag után 50 pontot kap. Ez egy jó kiegészítő jövedelem, bátran ossza meg ismerőseivel!

Amennyiben további kérdései lennének, bátran tegye fel kollégáinknak a segitseg@orszagospanel.hu email címen!