Csatlakozzon hozzánk, és segítsük együtt Ukrajnát!

Csatlakozzon hozzánk, és segítsük együtt Ukrajnát!

Magyar Országos Panel nem tétlenkedik, és segíteni fogunk a háború sújtotta Ukrajnának.

Magyar Országos Panel nem áll tétlenül, és segíteni fogunk a háború sújtotta Ukrajnának. A cseh központon keresztül már 100.000 CZK-t (kb 1.485.000 forintot) adományoztunk  az SOS Ukrajna gyűjtéshez egy megbízható, nonprofit szervezetnek, a People in Neednek, amely már rendelkezik tapasztalattal a humanitárius segítségnyújtásban a régióban.

És ez még nem minden.

Ugyanakkor most azon dolgozunk, hogy bevonjuk az egész közösségünket, amely most már több, mint százezer válaszadóból áll, akik öt európai országban - Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és Bulgáriában - az Európai nemzeti panelek irányítása alatt álló panelekhez kapcsolódnak.

A következő egy hónap során minden válaszadónknak lehetősége lesz arra, hogy a kitöltött kérdőívekért kapott jutalmat (pontokat) a Rászorulóknak adományozza az Ukrajnát segítő Budapest Bika Maffia egyesületnek, akik az Age of Hope alapítvánnyal összefogva segítik az Ukrajnából meneküleket.

Ha közösségünk meghaladja az általunk eddig felajánlott összeget (100.000 CZK), akkor mi is még több pénzt adományozunk. Az adományokat a fegyveres konfliktusok áldozatainak, a menekülőknek, a menekülteknek nyújtott humanitárius segélyekre, valamint a veszélyben lévő családok és emberek védelmére fogják fordítani.

Adományozni a felhasználói profilon belül lehet:

https://www.orszagospanel.hu/prize/contribution-to-charity/

A másokon való segítés nem ismeretlen számunkra. Az Európai Nemzeti Panelek minden évben együttműködik nonprofit szervezetekkel, és válaszadóink segítségével igyekszünk jobbá tenni a világot.

Csatlakozzon hozzánk és az erőfeszítéseinkhez!