Átverés? Kamu? Eladják az adataim? Csalók?

Átverés? Kamu? Eladják az adataim? Csalók?

Napjainkban a személyes adatok kincset érnek. Szerencsére ma már az emberek többsége odafigyel arra, hogy hol és milyen formában adja meg az adatait.

Amióta elindult a Facebook oldalunk, párszor előfordult, hogy a címben szereplőket kommentálták hozzánk, ami már csak azért is érdekes, mert az indulás óta eltelt pár napban még csak esélyünk se volt visszaélni a nem létező adatokkal. :)

De a viccet félretéve, megértjük azonban a bizalmatlanságot, hiszen teljesen új dologról van szó. Szerencsére többen vannak azok, akik először inkább kérdeznek, informálódnak Nálunk és eddig minden kérdésre sikerült megnyugtató választ adnunk. Így bátorítjuk a kedves olvasót is, hogyha kétsége van, kérdezzen nyugodtan!

Sikeres nemzetközi cégcsoport részeként aligha beszélhetünk átverésről és csalásról. Pontosan tudjuk, hogy mennyire sokat számít az információ manapság. Hiszen itt is éppen erről van szó:  természetes, hogy az Ön által megadott adatokat bizalmasan, a törvényben előírtaknak megfelelően kezeljük, munkatársainkon kívül más nem férhet hozzá! Kutatásaink során sosem "nevesítjük" a felhasználóinkat. Azonban fontos, hogy hiteles, valós profilokkal rendelkező tagjaink legyenek, hiszen ezzel tudjuk biztosítani kutatásaink magas színvonalát.

Részletesebb adatait azért kérjük a fentieken túl, mert ez alapján kerül be egy úgynevezett "profilba". Hogy ez mit jelent, két példán keresztül szemléltetnénk:

1) példa: megbízó Partnerünk a termékfejlesztés során egy fiatal nőknek szánt tusfürdőt szeretne továbbfejleszteni, ezért szüksége van a 18-28 éves női korosztály véleményére. Mi feltöltjük a kérdőívüket az oldalunkra és értesítjük emailen azon tagjainkat, akik megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. 

2) példa: megbízó Partnerünk autóalkatrészeket gyárt és szeretné bővíteni a termékpalettáját, ezért szüksége van olyan férfiakra és nőkre, akiknek van autójuk és heti 3 alkalomnál többet használják, hiszen így releváns a véleményük. Mi feltöltjük a kérdőívüket az oldalunkra és értesítjük azokat, akik ezeknek a kritériumoknak megfelelnek.

Ezen kérdőívek kitöltéséért pontokat adunk és ezt lehet beváltani pénzre (82 pont = 100 forint).

Weboldalunk a következő hetekben folyamatosan bővül, fejlődik - igyekszünk minél több és részletesebb információt adni Önnek.

Amennyiben ehhez a témához kapcsolódóan kérdése van, tegye fel kollégánknak az info@orszagospanel.hu email címen vagy írjon közvetlenül az oldalunkon: https://www.orszagospanel.hu/index/contacts/

Ha még nem csatlakozott csapatunkhoz, kérjük tegye meg és regisztráljon, hogy egy kis plusz jövedelemre tehessen szert!